Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

NEINSPIRUJTE SE!

Nejhezčí holky jsou Češky, Ukrajinky a Vietnamky. Francouzky rozhodně ne. To tedy ani náhodou.

0 0
možnosti

Přesně!

Francouzsky, proti českým holkám, jsou vlastně nepohledné, ale "umí se udělat". Nebarví si vlasy a nepřejí líčení.

Mají svůj půvab, styl, nejsou jedna jak druhá stejné, nenapodobují poslední trend co předvádí nějaká televizní rosnička v magazínu.

Francouzsky bývají šik, leč, a u nás to tak často vidět není, mají uhrovitou pleť a nezdravou barvu (tedy pařížanky). Moje paní tvrdí, že je to příznak neléčených pohlavních chorob, ale múže jít z její strany pouze o prevenci strachem, neboť jsem často ve Francii sám.

2 0
možnosti

Ja to reknu tak-Francouzky jsou pekny smrncovni zensky:)

1 0
možnosti

Co se ženské krásy týče, jsme byli nejvíc ,,vyřízeni" v Litvě a to jak z oblečení, tak i samotné přirozené krásy. Ve Vilniusu díky hledění na ně neustále narážíme do značek, kandelábrů, lidí, aut ap...:-)

2 0
možnosti

J43a24r88a 57R88a41n38k

2. 12. 2015 3:32

Diky Romane za nevsedni prispevek, hlasite se smejuR^

1 0
možnosti

J23a56r70a 53R22a57n94k

1. 12. 2015 21:47

Pariz jsem si zamilovala uz pred lety, kdy jsme s kamaradkou spaly v mrnavem hotelu, kousek od Saint Michel i vhodu do metra, vsichni byli velice ochotni s nasi francouzstinou zapasit, byly jsme na ceste do Spanelska, slapat do Santiaga de Compostela, priste se obratim na VasR^, urcite budete lepsi, nez Lonely Planet, ale nekdy se zactu i do cestovatelskych knih Michaela  Palina z Monty Python:-)

1 0
možnosti

:))ja strasne rad na jihu Francie....mohu doporucit ,pani Rank

1 0
možnosti

Mně se teda Francouzky nikdy nelíbily a i v Německu a Rakousku jsem měl mnohem více na co koukat. Asi to bude právě tím, že elegance a styl mě moc nezajímají, zato "krev a mlíko" ocenit dovedu :)

1 0
možnosti

J80a69r60a 10R33a79n46k

1. 12. 2015 21:49

Na zeny nejsem, ale libili se mi Francouzky - umi se obleknout a pak i ta neprilis hezka, dobre vypada, Australanky maji svuj puvab na beachi, devcata ze Skandinavie take, proste vsude se najdou, Vietnamky doma jsou take puvabne i v Indii se najdou neuveritelne krasne zeny.....

2 0
možnosti

Hezoucky a mile napsano.Myslim,ze Francouzky maji v sobe nejakej kick.Smrnc...nebo jak to rict...A to je dela hezkymi a zajimavymi.Samozrejme nejen to:)

2 0
možnosti

Hezoucky a mile napsano.Myslim,ze Francouzky maji v sobe nejakej kick.Smrnc...nebo jak to rict...A to je dela hezkymi a zajimavymi.Samozrejme nejen to:)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS